hits

Nå er det bare å gruglede seg

Denne sesongen blir ikke helt som jeg hadde tenkt, men det er i grunnen helt greit. Planene om å sykle både Tyrifjorden rundt og Lillehammer-Oslo ser ut til å gå i vasken og Oslo Marathon har jeg enda ikke tatt noen beslutning på. Det er ikke det at jeg har blitt skadet eller noe sånt, men det er bare det at tenningen ikke er helt på plass. Jeg har fått en god del fine turer og formen er egentlig bra, men dragningen mangler. 

Derfor har jeg heller tenkt til å gjøre et par andre ting, og kanskje noen der ute føler seg inspirert til å henge med?

- Det første arrangementet jeg melder meg på er  MUDO Summerconvention  - 22-24 juni (Telemarkshallen, Bø)

Dette er et arrangement jeg har vært med på tidligere og som er utrolig kult. Hvis du noen gang har tenkt tanken om at du kunne ha lyst til å prøve kampsport, så er dette arrangementet du bør melde deg på. Her får du mulighet til å teste ut flere typer kampsport uansett om du er nybegynner eller erfaren. Du kan også få følge med på hvordan gradering i Kickboksing og Taekwondo gjennomføres. Det vil være mange ferskinger og mange erfarne til stede, som alle finner sin plass i opplegget. Selv er jeg påmeldt på Dan seminar, som er et forberedelseskurs for dem som skal gradere til en svartbeltegrad. Selve graderingen planlegger jeg å gjøre på neste års Vinter Convention.

- Det andre jeg bråbestemte meg for å bli med på er No Finish Line Oslo 2018 -  20-23 september (Rådhusplassen, Oslo)

Inspirasjon til dette arrangementet fikk jeg i går kveld da min bror Peter aka Pappahjerte postet innlegget "Fit og pommes frites på ferie". Dette løpet handler mest av alt om å gjøre en innsats for Stine Sofies Stiftelse. Kort fortalt blir det satt opp en runde på 800m og så kan hvem som helst løpe så mange runder de bare vil, og for hver runde donerer sponsorene 10kr til stiftelsen. Hver runde er selvsagt like viktig, men det er jo litt moro å sette seg noen mål. Blir du med på 10 runder? Eller tar du skikkelig sats og dobler antallet? 

- Sist men ikke minst er jeg for tredje gang påmeldt Oslo Triathlon - 11.august (Sognsvann, Oslo)

I følge arrangøren er dette norges største triathlonstevne, og flere av distansene er allerede fulltegnet. Også denne gangen har jeg meldt meg på det som heter Sprint Distanse (kort distanse). Dette er en variant som de fleste nybegynnere prøver seg på ettersom det ikke er alt for lange distanser. Når det er sagt så er min erfaring at det blir desto mer intenst med tanke på tempo og puls. Distansene er ca halveparten av Olympisk Distanse (normal distanse), altså 750m svømming, 23km sykling og 5km løping. Årets ambisjonsnivå er "bare" å slå meg selv fra sist gang.

Sånn ble det i år og nå er det bare å kose seg med trening fremover. Føler jeg er greit i rute på sykling og løping, og svømmingen burde gå fint uten alt for mye styr. Når det kommer til TKD så har jeg mye å jobbe med de neste ukene. Derfor vil det nok bli mer kampsportrelatert på insta i tiden som kommer enn det har vært de siste ukene. 

FØLG TRENINGSHJERTE PÅ FACEBOOK og PÅ INSTAGRAM

#trening #aktivlivsstil #aktivhverdag #helårskroppen #livsstil #utfordring #løping #sykling #svømming #kampsport #triathlon 

 

Én kommentar

Tore

02.06.2018 kl.13:54

Satser på Stine Sofie stiftelse løpingen kompis🙂🙂🙂 Forøvrig en god revidert plan for 2018! Følger med i spenning på hvordan dette vil gå💪🏻💪🏻💪🏻

treningshjerte

02.06.2018 kl.21:00

Tore: kult ? det blir bra ?? gleder meg til mye bra trening fremover

Skriv en ny kommentar

treningshjerte

treningshjerte

46, Oppegård

Jeg ser på trening som en viktig del av livet. Både fordi det gir meg mye glede og energi, men også fordi det gir meg muligheten til å nyte mer av "det gode liv" uten å få dårlig samvittighet. Målet med denne bloggen er å inspirere voksne i alle aldre til å bli mer aktive og å få flere der ute til å holde seg i god form i mange mange år fremover. Mitt mantra er å holde fokus på alt man kan få til i livet ॐ नमः शिवाय

INSTAGRAM: @treningsherte

Kategorier

Arkiv