hits

Uka som bråstoppet...

Akkurat nå er jeg sjeleglad for at jeg ikke var overmodig og gikk for 100 dager i strekk, men 100 dager totalt i perioden for "The pushupchallenge 2.0". Det har egentlig gått veldig bra en hel uke nå, men i dag var det bare å kaste inn håndkleet. Halsbetennelsen har angrepet meg og herjer som FY...

Det meste gikk altså helt etter planen og det føltes digg å være igang med daglige push-ups igjen.Er foreløpig ikke der at jeg kan ta veldig mange i strekk, så da må man ned på teppet ganske mange ganger i løpet av en dag. Og noen dager blir det skippertak for å komme i mål med de 100. Dette er fra onsdag kveld, og jeg er i gang med et skippertak med 10x6: 

Tanken har slått meg flere ganger; tenk om jeg klarer alle 100 dagene uten å bruke fridager. Vel, det kan jeg bare slutte å tenke på nå. Det begynte nemlig å skurre så smått i halsen på onsdag, og i går skjønte jeg at det kom til å gå den gale veien. I løpet av natt til i dag har spiserøret blitt raspet opp og pusterøret blitt redusert ned til diameter som et sugerør. Ja jeg synes egentlig ganske så synd på meg selv akkurat nå. 

Katten Sofus skjønner tydeligvis greia og kommer for å trøst matfar med sin varme og murrende tilstedeværelse

Nå skal det spises is og drikkes kakao resten av kvelden, og hvis jeg ikke blir bedre av denne "eventyrblandingen" så får jeg vel bli liggende noen dager. Egentlig ganske røddig timing med tanke på at det er OL på TV - aldri så galt at det ikke er godt for noe :)

Dette betyr at treningsuka egentlig bla rimelig elendig... men det trenger vi ikke fokusere på nå. Viktigere å bli frisk og starte på nytt. 

 

FØLG TRENINGSHJERTE PÅ FACEBOOK og PÅ INSTAGRAM

#trening #styrketrening #aktivlivsstil #aktivhverdag #helårskroppen #livsstil #utfordring #syk #halsbetennelse

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

treningshjerte

treningshjerte

46, Oppegård

Jeg ser på trening som en viktig del av livet. Både fordi det gir meg mye glede og energi, men også fordi det gir meg muligheten til å nyte mer av "det gode liv" uten å få dårlig samvittighet. Målet med denne bloggen er å inspirere voksne i alle aldre til å bli mer aktive og å få flere der ute til å holde seg i god form i mange mange år fremover. Mitt mantra er å holde fokus på alt man kan få til i livet ॐ नमः शिवाय

INSTAGRAM: @treningsherte

Kategorier

Arkiv