hits

Treningshjerte inngår samarbeid med Conquer

Sjekk her a folkens 

Treningshjerte har blitt ambassadør for CONQUER. Samarbeidet vil gi både deg og meg lavere priser på treningsklær og utstyr, det synes jeg er rimelig kult. Se også inspirerende treningsbilder på instagramprofilen @conquer_norway 

Alle som følger ulike treningsprofiler på insta har sett at flere av dem er såkalte ambassadører for ulike "brands" innen treningsutstyr, treningsklær, kosttilskudd osv. Samarbeidene gir lesere og følgere mulighet til å handle produkter med gode rabatter. 

Min rabattkode som dere kan bruke er: TRENINGSHJERTE

Selv har jeg ikke hatt slike samarbeid tidligere, men nå er altså det første igang og jeg har gledet meg til å fortelle dere om dette. Produktene ser dere når dere går inn på conquer.no og de har mye bra treningstøy, kosttilskudd og knallbra headset til trening.

Treningshjerte er nå ambassadør for Conquer.no 

Samarbeidet vil nok ikke fylle opp kontoen min på noen vis, ei heller vil det fylle opp klesskapet mitt. Likevel synes jeg det er rimelig kult og jeg tar det som en anerkjennelse av at det faktisk er plass for en voksen treningsprofil i treningssirkuset anno 2018. 

Så langt har jeg kun testet denne treningstrøya på en rulletur, men til uka skal den få kjørt seg sammen med denne treningsshortsen på KB-trening (kickboksing). 

 

FØLG TRENINGSHJERTE PÅ FACEBOOK og PÅ INSTAGRAM

#aktivlivsstil #aktivhverdag #treningshjerte #treningstøy #helårskroppen #livsstil #trening 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

treningshjerte

treningshjerte

46, Oppegård

Jeg ser på trening som en viktig del av livet. Både fordi det gir meg mye glede og energi, men også fordi det gir meg muligheten til å nyte mer av "det gode liv" uten å få dårlig samvittighet. Målet med denne bloggen er å inspirere voksne i alle aldre til å bli mer aktive og å få flere der ute til å holde seg i god form i mange mange år fremover. Mitt mantra er å holde fokus på alt man kan få til i livet ॐ नमः शिवाय

INSTAGRAM: @treningsherte

Kategorier

Arkiv