hits

Julekalenderen som fortsetter å gi

Fikk du med deg julekalenderen min på Instagram?

Hver luke i kalenderen inneholder en øvelse som (med all sannsynlighet) skal få plass i det nye styrkeprogrammet mitt, som tas i bruk fra og med januar. Nå skal jeg bare få satt det sammen på riktig måte og legge til de øvelsene som mangler for å få det "helt perfekt". Fortsatt usikker på om jeg skal dele opp programmet eller om jeg skal prøve meg på et fullkroppsprogram. Uansett så har jeg bestemt meg for at det blir færre øvelser med "treningsmaskiner" og flere egenvekt- og basisøvelser. 

Ta en kikk på @treningshjerte for inspirasjon inn mot treningsåret 2018. 

Collage created using TurboCollage software from www.TurboCollage.com

Selv om det ser ut som jeg har vært på trening hver bidige dag i desember, så kan jeg fortelle dere at sannheten er en helt annen. Tro det eller ei, men jeg måtte ta treningspause fra 11.desember pga et lite inngrep som krevde fullstendig ro i en periode. Ja, faktisk så hadde jeg min første trening først i går, og da ble det en rolig og fin svømmetrening for å kjenne om kroppen var klar for det.

Og gjett om den er klar - 2018 skal bli et fantastisk treningsår.

Det er så mye spennende på gang, og jeg gleder meg virkelig til å komme igang. Ikke bare skal jeg snekre sammen et helt nytt treningsopplegg, men jeg skal også igang med to spennende samarbeid som også vil komme dere der ute tilgode. 

 

FØLG TRENINGSHJERTE PÅ FACEBOOK og PÅ INSTAGRAM

#livsstil #treningsglede #aktivhverdag #treningshjerte #motivasjon #trening #helårskroppen #aktivlivsstil #styrketrening #julekalender

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

treningshjerte

treningshjerte

46, Oppegård

Jeg ser på trening som en viktig del av livet. Både fordi det gir meg mye glede og energi, men også fordi det gir meg muligheten til å nyte mer av "det gode liv" uten å få dårlig samvittighet. Målet med denne bloggen er å inspirere voksne i alle aldre til å bli mer aktive og å få flere der ute til å holde seg i god form i mange mange år fremover. Mitt mantra er å holde fokus på alt man kan få til i livet ॐ नमः शिवाय

INSTAGRAM: @treningsherte

Kategorier

Arkiv