hits

Teoretisk PB i markløft

Markløft er en av de øvelsene som jeg egentlig aldri har trent med, men som kommer til å få en sentral rolle i treningsprogrammet som jeg "snekrer på" og som skal iverksettes over nyåret. 

I dagens økt på treninga, bestemte jeg meg for å kjenne litt på stanga og kanskje prøve meg på et skikkelig tungt løft (til meg å være). Det gikk egentlig såpass bra at jeg vurderer å utrope 120kg til min nye PB. 

De aller fleste vil vel mene at det overhodet ikke er innafor å påberope seg en personlig rekord uten å ha løftet det aktuelle antallet kilo. Og kanskje har de rett, men følg min forklaring og gjør din egen vurdering på om PB´n likevel kan være en realitet: 

Det startet med at jeg sendte en snap av vektstanga til broder´n for å sjekke hvilken PB jeg ikke satte sist vi trente sammen, og dette er samtalen som fulgte etter at jeg kom hjem fra trening. 

Meg: Du broder´n ... hvor mye var det jeg prøvde meg på som PB i markløft da vi trente sammen for noen uker siden. 

Broder´n:Du klarte neeeesten 120 kg. Hvordan gikk det i dag?

Meg: Prøvde  meg på 130kg  😂😂 (klarte det ikke, men tror vektene var 1cm over gulvet)

Broder´n: Oooh. Klart 120 da?

Meg: Prøvde ikke... så antageligvis 😂

Broder´n: Du hoppet glætt over 120? Haha! 10 kilo av gangen mister, 10 kilo av gangen 😛 Eller gikk du i den klassiske tøffe seg-fella?

Meg: Rett fra 90 serie 😉 .... Neida, jeg var innom to løft på 110. Følte meg skikkelig i siget, men fikk prestasjonsangst så klart

Broder´n: Ser man det! 2 på 110? Da bør 120 gå opp ja 😀

Meg: Ja jeg mener det 😊😊

Og sånn var det altså at jeg med relativt høy sannsynlighet kan si at jeg har satt ny PB på 120kg uten egentlig å ha løftet det en eneste centimeter. 

FØLG TRENINGSHJERTE PÅ FACEBOOK

#livsstil #treningsglede #aktivhverdag #treningshjerte #motivasjon #trening #helårskroppen #aktivlivsstil #markløft #styrketrening

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

treningshjerte

treningshjerte

46, Oppegård

Jeg ser på trening som en viktig del av livet. Både fordi det gir meg mye glede og energi, men også fordi det gir meg muligheten til å nyte mer av "det gode liv" uten å få dårlig samvittighet. Målet med denne bloggen er å inspirere voksne i alle aldre til å bli mer aktive og å få flere der ute til å holde seg i god form i mange mange år fremover. Mitt mantra er å holde fokus på alt man kan få til i livet ॐ नमः शिवाय

INSTAGRAM: @treningsherte

Kategorier

Arkiv