hits

TRE TUSEN push-ups gjør noe med deg...

... og det aller meste er på den positive måten.    

The Push-up Challenge: 

Dette er en  klassisk "challenge" som man kan bli utsatt for av venner og kjente, eller som man velger å plage andre med. Felles for slike "challenges" er at de inneholder øvelser eller ting man skal gjøre over en viss periode, og som ofte kan forventes å gi ett visst ubehag. Jeg har blitt utfordret til mye rart gjennom tidene, og har vært gjennomført både rare dietter og plagsomme treningsprogram, men denne gangen var det altså push-ups.

Nærmere bestemt 100 push-ups hver dag i 30 dager

Å takke ja til en slik utfordring er ikke noen stor sak i seg, men det å ikke gi seg underveis kan være utfordrende. Derfor er faktisk forberedelser viktige, og da primært på det mentale plan. Ditt fysiske utgangspunktet får man liksom ikke gjort så veldig mye med. Her er skjemaet som min kjære bror (Pappahjerte) var så elskverdig å produsere, for å holde track på galskapen:

den motiverende teksten på toppen finner du nederst i innlegget 

Hvem konkurrerer man egentlig med?

Det er ofte slik at man i utgangspunktet tenker at man skal utfordre seg selv osv. Men du kan ta deg F på at det ender opp med å bli like mye en konkurranse med deltakerne som en kamp om å fullføre. Det handler stort sett aldri om premier av noe slag, det handler aller mest om heder og ære. Gir man seg underveis har man tapt ansikt så det holder, og hvem er vel interessert i det? Not me...

Gjennomføringen

Det er ikke fritt for at det har kommet ett og annet fy-ord ut av nebbet underveis disse 30 dagene. Det ville være å lyve å si at det ikke har gjort bittelitt vondt her og der. Noen ristende hoder, hevede øyenbryn, flåsete kommentarer har man også måtte "lide seg gjennom" underveis i den fysiske gjennomføringen. 

Til alle skeptikere, hoderistere, hoverere og generelt mollstemte folk har jeg følgende melding; ta en titt på bildet under, og les billedteksten.  "

Her utføres den aller siste pushup´en i The Pushup Challenge

Resultatene, veldig kort oppsummert:

  • Det åpenbare: man blir sterkere av det
  • Det overraskende: det går lettere enn man tror
  • Det totalt uforutsigbare: man begynner faktisk å like det
  • STARTDATO: 9.okt max antall 22
  • SLUTTDATO: 10.nov max antall 35 

DET kaller jeg en SOLID økning.... også bare på 30dager da gitt.... DETTE må feires... 50 stødige før leggetid 

HVEM skulle trodd at man kan ende opp med å LIKE push-ups? ... og ikke bare like det, men nesten elske det? OK, det siste der var kanskje å dra det litt langt, men likevel altså. Det aller aller beste med denne erfaringen er at nå er tent en stor partyfakkel i enden av tunnelen som representerer en den lange reisen mot en vesentlig sterkere og strammere kropp. Helårskroppen er innenfor rekkevidde, og jeg tror løsningen ligger i å gjøre enkle tiltak....hver dag.

Viktig med riktig motivasjon, og som lovet lenger opp kommer her den nydelige teksten som man før lese HVER dag mens man holder på

FØLG TRENINGSHJERTE PÅ FACEBOOK

#livsstil #treningsglede #aktivhverdag #treningshjerte #motivasjon #helårskroppen #pushups #trening #challenge

2 kommentarer

Hanne

11.11.2017 kl.12:32

Jækla bra gjennomført og jækla bra skrevet! 💪

treningshjerte

13.11.2017 kl.10:24

Hanne: :) det takkes og bukkes fra det innerste hjertekammer :D

Skriv en ny kommentar

treningshjerte

treningshjerte

46, Oppegård

Jeg ser på trening som en viktig del av livet. Både fordi det gir meg mye glede og energi, men også fordi det gir meg muligheten til å nyte mer av "det gode liv" uten å få dårlig samvittighet. Målet med denne bloggen er å inspirere voksne i alle aldre til å bli mer aktive og å få flere der ute til å holde seg i god form i mange mange år fremover. Mitt mantra er å holde fokus på alt man kan få til i livet ॐ नमः शिवाय

INSTAGRAM: @treningsherte

Kategorier

Arkiv